Test-text

Vi förvand­lar skönhets­rutinen till en upp­levelse

Många kvinnor världen över avslutar dagen med samma rutin – sminkborttagning. Hemligheten bakom en frisk hy och ett ökat välbefinnande tror vi finns i just den stunden.

För när dina skönhetsverktyg gör jobbet bra, så kan du ägna tankarna åt dig själv istället. Det är en stund för avkoppling efter en händelserik dag som ger dig kraft inför nästa.

Att sminka av sig ska helt enkelt inte vara ett nödvändigt ont. Det är en del av kvinnors skönhetsrutin som vi vill förvandla och göra till något speciellt:

En upplevelse för att slappna av, reflektera och bara må bra.

Från den första bomulls­pinnen till idag

1961

Topz lanseras det här året – då under namnet San-topz.

2012

Rybrinks blir nya ägare av varumärket.

2013

Topz tar steget från pads och pinnar till att lansera sitt första avsminknings­sortiment.

2016

Topz lanserar ny, ekologisk bomullsserie.

2018

Skönhetsverktygen Topz Cosmetics lanseras.

2020

Topz går över till hållbara förpackningar för en grönare framtid.

Test-text

Test-text

Test-text

Kun­skap

Med över 40 års samlad erfarenhet av bomull vet vi hur den på bästa sätt kan återges i våra produkter. Det är kunskap som vi vill dela med oss av till dig och andra kvinnor världen över.

Skön­het

Vi är en del av din viktiga skönhetsritual och ser till att din hud mår bra och får den omtanke den förtjänar. Med Topz hoppas vi att du ser fram emot en skön stund där du känner dig väl omhändertagen.

& det natur­liga

Vi har ett ansvar gentemot vår omgivning. Därför ser vi till att vår produktion alltid är skonsam mot naturen. Resultatet blir en renare bomull, snyggt paketerat i en design som känns ljus, härlig och naturlig.

Test-text

Vårt miljöansvar

När vi jobbar med att utveckla vårt produktsortiment så är det viktigt för oss att ta ett miljöansvar. Därför strävar vi alltid efter att certifiera våra produkter med miljömärkningar som Svanen, Fairtrade och Cosmos Natural. Det gör att vi kan ta fram miljövänliga produkter i en renare bomull som är snäll mot både dig och naturen.

Test-text

Test-text

Det optimala skönhets­verktyget

En viktig del i skönhetsrutinen är att använda rätt produkter som ger huden en frisk och ren känsla.

I över 40 år har ditt behov av bra skönhetsverktyg fått influera Topz utveckling. Från den allra första bomullspinnen – som i vardaglig mun blivit starkt förknippad med vårt varumärke – har vi strävat efter att göra det enkelt, effektivt och härligt att ta bort smink.

Och det är något vi lovar att fortsätta göra. Med en filosofi att våra produkter alltid ska vara skonsamma mot dig, din hy och naturen vi lever i, vill vi tillsammans med kvinnor världen över utveckla framtidens optimala skönhetsverktyg.